Nature

100% Dashuri

Te them te drejten ka kohe qe e ve ne dyshim nese dashuria njerezore (ajo e verteta) ekziston. Kam patur dyshimet e mia per kete. Nuk me bindin as ciftet te cilet fotografoj ne diten e tyre te marteses (pasi ata jane thjesht ne fillim te nje rrugetimi kaq te gjate dhe te pasigurte), as […]