DAVI

Arsyeja se pse une jam njohur me Davjolen ishte shume interesante, krejt e rastesishme dhe per “faj” te facebook-ut. Prej kesaj njohjeje ajo tani ka Chris ne shtepine e saj, nje qenush bukurosh i cili ne daten 3 nentor ben 1 vjec. E me pas erdhi 16 qershori i famshem dhe James Joyce, shkrimtari per te cilin Davi eshte investuar aq shume. Se bashku me Davjolen kemi bere shume plane artistike … te cilat shpresojme ti realizojme, por sot, eshte dita e saj e madhe. Sot ajo eshte nje nga kandidatet per cmimin “Kult” per perkthimin e nje prej veprave te Joyce. Une ne fakt duhe te isha atje, kam dhe ftesat, por ja qe si super e zene me 100 milion pune qe bej njekohesisht, paskerkam ngaterruar diten …  . Dav, te uroj fitore me gjithe zemer.